Siirry sisältöön

Uudisrakentaminen

Vahva osaamisemme korostuu uudisrakentamisessa, josta meillä on vankkaa kokemusta useamman vuosikymmenen ajalta. Tekijämme ovat rakennusalan parhaita ammattilaisia ja rakennamme kaikenlaiset rakennukset leikkimökeistä, aitoista ja kesämökeistä suuriin teollisuushalleihin ja omakotitaloihin. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä rakentajista, yrityksistä ja julkisen sektorin toimijoista.

Teemme kaikki talon sisä- ja ulkolaatoitukset vankalla ammattitaidolla. Lattialaatoitukset, porraslaatoitukset ja välitilalaatoitukset onnistuvat vaivatta. Erääseen kohteeseen olemme laatoittaneet jopa vinot kattojen osuudet. Toki teemme myös kaikenlaiset pesuhuoneiden, saunojen ja wc-tilojen laatoitukset.

Me teemme kaikki rakennuksen puutyöt ja niihin liittyvät alaslaskukatot, koteloinnit, väliseinät, kipsilevyjen asennukset, paneloinnit sisällä esim. katot ja paljon yleistyneet tehosteseinien paneloinnit ja tietenkin paneloinnit ulkona.

Toteutamme uudis- ja remonttikohteiden sisämaalaukset, tapetoinnit ja ulkomaalaukset aina koko talon maalauksesta piha-aitojen maalaukseen.

Ehjä ulkomaalipinta suojaa rakennuksen muita osia, pidentää julkisivun elinikää ja vähentää korjausten tarvetta.

Sisämaalaus tai tapetointi on nopea ja edullinen tapa saada uusi ilme asuntoon tai liiketilaan. Ammattilaisen tekemänä työ sujuu nopeasti ja jälki on siistiä.

Asennamme kaikkien valmistajien laminaatit ja parketit oikeanlaisilla alusmateriaaleilla ja asennusväleillä.

Teemme jalka- ja peitelistoitukset, alumiiniset ja messinkiset taso- ja eritasolistoitukset ammattitaidolla. Huolella tehty listoitus viimeistelee tilan ilmeen ja peittää saumaraot.

Teemme kipsilevysaumojen nauhoitukset, pienehköt pintatasoitukset ja märkätilojen tasoitukset. Huolellinen tasoitus takaa hyvän pohjan varsinaiselle pintatyölle ja tekee lopputuloksesta kestävän.

Aurinkorinne

Forssa

Mökit